Morsdag (2001), Hinckley
(af Lori)

Ved vores sidste aktivitet havde vi besøg af Prs. Hinckley’s søster. Hun talte til os. Noget hun sagde, fik mig til at tænke på morsdag.

Deres mor døde da de var små. Prs. Hincklet havde en ældre bror, Sherman og nogle søstre som jeg mener var mindre. Hende der talte til os, var den næst yngste.

Hun fortalte at hendes 2 søstre ofte skændtes om hvem der skulle tage opvasken. En dag blev Gordon så træt af at høre på dem, at han tog en blyant og en kalender og skrev deres navne og opgaver ind i kalenderen for resten af året. Hvis de så ikke kunne huske hvem der skulle hvad, kunne de blot se på kalenderen. Problemet var løst.

Hun fortalte også en anden historie. Om da hun var i high school, og der var en stor fest med dans. Hun ville så gerne at sted, men havde ingen pæn kjole at tage på. Gordon havde samlet sine penge sammen i et stykke tid. Han tog hende med ud for at købe en smuk kjole til hende.

Jeg ved deres mor indgød i dem et ønske om at læse og studere og lære alt hvad de kunne. Men jeg tror, at på mange måder var Gordon en moderfigur for sine søstre.