Profet Tivoli
(af Bindy Kincaid, Columbus, Ohio)

Vi pyntede kirkebygningen med nogle få balloner, bannere og skilte.

Når børnene kom blev de vist ind i det første værelse hvor de lavede deres ”aktivitetspose”. Her blev de indtil alle var kommet og vi kunne begynde. De fik udleveret en billet med 6 cirkler på. Ved hver station de besøgte fik de en sticker/klistermærke i en cirkel. De ombyttede til slut deres billet for forfriskninger: hotdog, saft og lign.

Børnene blev delt op i hold. (vi havde 15 på hvert hold) Grupperne begyndte på forskellige steder og roterede derpå.

Her er de områder/stationer vi havde:

Josua:
En lærer læste historien om Josua og den store fisk + historien om Jerikos mure (vi brugte skrifterne på tegneserie). Børnene fik udleveret et horn (dem man bruger til nytårsaften/fødselsdage) De skulle nu prøve at vælte en papirvæg omkuld. Hornet gemte de derpå i deres gottepose.

Jareds bror:
En lærer læste historien om Jareds bror (igen brugte vi skrifterne på tegneserie). Børnene sluttede med at male nogle mørke sten hvide. Vi brugte maling der vil lyse i mørke. Stenene fik de udleveret før de gik hjem.

Jonas:
En lærer læste historien (igen brugte vi skrifterne på tegneserie). Børnene prøvede at fange en fisk i en glasbowle. Hver fisk havde et nummer med tilhørende spørgsmål. Når de havde besvaret spørgsmålet fik de udlevet nogle fisk-vingummi som de puttede i deres gottepose.

Lamanitten Samuel:
En lærer læste historien (igen brugte vi skrifterne på tegneserie). Børnene dekorerede et lædder armbånd. De satte bogstaver på. Bogstaver som kunne have stået på guldpladerne. Armbåndet puttede de i deres gottepose.

Elijas:
En lærer læste historien om hvor han fodrer fuglene. Børnene lavede en fugl i styroform som de bagefter fik liv til at prøve at lade flyve. Fuglen puttede de i deres gottepose.

Gordon B. Hinckley:
Læs de 6 VÆR. Lad dem male nogle bier*. Lad dem derpå lege sæt bien på blomsten. Bien lægger de i deres gottepose.

Alle de ting de tager med hjem minder dem om de ting har hørt om.

* På Eng. er de 6 Vær ~ 6 Be’s. På Eng. udtales Be (at være) og Bee (bi) på samme måde. Derfor bruger de ofte bier som symbol på de 6 Be’s!