Vend hjerterne ~ aktivitets dag
(af Jennifer, Melbourne Australien)

Forældrene bliver inviteret med til denne dag. Der er et par årsager til det... den først er at vi har brug for flere hænder plus vi opmuntrer børnene til at fortsætte med at skrive dagbog hjemme (en god søndags aktivitet). Vi bruger 20 min. ved hver station.
Børnene deles op i 4 hold. Familierne bliver sammen, så de sammen kan arbejde på deres Familie Træ.

Dette er de 4 stationer:

1. Dagbog:
Lav din egen ”Dagbogs æske”. Dagbogen vil være i et linieret hæfte, med spørgsmål som skal besvares. Børnene dekorerer en side til deres dagbog, med et foto af dem selv. (jeg tager et digital kamera med samt en bærbarcomputer/printer) Siden bliver en slags scrapbook side med udklip og lign. med en titlen ”Alt om mig!” . En sådan vil være sjov som forside til en dagbog.

2. Fødselsdag
I vores Primary er der et par piger som laver virkelig gode Scrapbøger, de vil vise hvordan man gør. Børnene vil lave en "fødselsdags-side" som kan lægges ind i dagbogen, som forside eller som side den dag de har fødselsdag. Børnene medbringer et foto fra deres sidste fødselsdag. 


3. Familie træ:
Lav et Familie træ til at hænge på væggen.... denne aktivitet vil foregå udenfor. Vi indsamler grene fra buske som sættes sammen til et familie træ. Knæk grene af som ikke vender den rigtige vej, lim derpå grenene på et stykke karton. Fjern blade og skriv familiens navne. Brug en limepistol til dette arbejde. Sørg for at der er voksenopsyn hele tiden. Lav et banner i toppen hvorpå der f.eks. står: "Potts Familie træ" eller noget lignende.


4. Spiselige Templer:
Lav firkantede stykker kage, om hvid glasur og kokosdrys. I hver kage sætter du en Moroni på en tandstik. Disse udklip kan familierne tage med hjem.
Tal i begyndelsen af denne aktivitets dag om templer og evige familier...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

Invitationer til denne dag blev delt ud Søndagen før. Invitationen var lavet med 3 hjerter. I det ene hjerte stod programmet. I det andet hjerte skriftsteder i 3. Nephi 25:6 i det tredje hjerte billede af nogle forfædre.