8 sjove måder at synge
(af M'Lee Jackson, Moses Lake, WA)
  1. Jeg har lavet nogle store ører som jeg har sat på et pandebånd. Et barn får lov til at få dem på. Dette skal minde børnene om at de skal synge højt. (det ser tosset ud, men børnene elsker det)
  2. Få fat i en pizzaæske. Lav en pizza skåret i stykker. Bag på hver styk sætter du navnet på den sang der skal synges. Børnene vælger derpå et stykke pizza.
  3. Skriv navnene på sangene bagpå nogle muffin bageform. Børnene kaster en ærtepose i et hul. Sangen bagpå det hul ærteposen landene i, synges.
  4. Brug en trådløs mikrofon. Lad børnene skriftes til at synge ind i den
  5. Optag børnene op video! Afspil det for dem
  6. Lav nogle sjove plakater med ansigter: "ooo", "ahh", "ohh", "nyn", "la-la", "ord", "eee", Børnene synger det der står på plakaten.
  7. Lav nogle linier (som et musikpapir). Lav nogle noder. Bagpå disse noder skriver du musikstykker (sang der skal synges). Lad børnene bestemme hvor de forskellige noder skal sættes på linierne. Vend noderne en efter en, og syn sangene i den rækkefølge som børnene har ”valgt”.
  8. Lav et lykkehjul med sektioner som: ”vend dig om og syng til baglokalet”, ”syng med hænderne på hovedet”, ”hold dig for ørerne medens du synger”, ”lærerne synger”, ”syng acapella", osv.