Alle har boet i himlen engang 

(af Jenny)

Efter vi havde sunget sangen, spurgte jeg børnene om det var en ærbødig, sjov eller voldsom sang.
Selvfølgelig vidste de at det var en ærbødig sang. Jeg fortalte dem, at vi havde en aktivitet vi skulle lege, ligesom musik-stole, men vi skulle lege den på en ærbødig måde.

Jeg havde skrevet nogle ord fra sangen (jeg tror 24 ord - det var 1 ord mere end der var børn, men det gjorde ikke noget, eftersom jeg ville være sikker på at der var ét ord pr. barn).
Ordene blev skrevet på sedler 1 sæt til at lægge på gulvet og et andet sæt magen til blev lagt i en pose.

Børnene stod i en cirkel med ordene liggende på gulvet foran sig. Når klaveret spillede, gik de stille rundt i urets retning medens de sang. Når musikken standsede, skulle de stille og roligt gå til det næste ord der var nærmest dem. (jeg huskede dem på at der var et ord til alle)

Jeg trak derpå et ord fra posen - den som stod foran dette ord, kom hen til mig og fik en sticker sat på trøjen hvorpå der stod: "Bag denne sticker, er et særligt barn" ("Behind this sticker is a very special kid") - dette virkede fordi vi havde talt om at vi alle er særlige da vi alle har valgt at følge vor himmelske Faders plan. Jeg mindede dem om dette, da jeg gav den første sticker.

Når et barnet havde fået sit mærke, satte det sig ned på sin plads i cirklen. Barnet synger med og lytter efter "sit" særlige ord. Når det synges, rejser barnet sig op, og sætter sig ned igen.

Dette passede endog til de af børnene som ikke kan læse. De "lytter" efter ordet, og deres lærer hjælper dem også.