Brev til Gud
Hvor den kommer fra ~ og om den er ægte har jeg ikke kunnet spore. Men historien fejler ikke noget. Tænk på den kvinde der har stået bag, den lærer, som har lært dette barn alt dette. Hvor vidunderligt.

Dette er en skoleopgave skrevet af den 8 årige dreng, Danny Dutton fra Chula Vista, Californien. Opgaven lød på at forklare GUD.

Et af Guds hovedopgaver er at lave mennesker. Han laver dem så de kan erstatte dem der dør, så der vil være nok mennesker til at tage sig af tingene på jorden.

Han laver ikke voksne ~ kun babyer. Jeg tror det er fordi de er mindre og lettere at lave. På denne måde skal Han ikke bruge sin værdifulde tid på at lære dem at gå og tale. Dette overlader Han til mødre og fædre.

Guds andet mest vigtige job er at lytte til bønner. Der bedes mange bønner, siden nogle mennesker, prædikanter og sådan, beder udover sengetid. Gud har ikke tid til radio eller TV på grund af det. Fordi Han hører alting må der være en forfærdelig masse støj i Hans ører, med mindre Han har tænkt på en måde at slukke på.

Gud ser alting og hører alting og er alle steder, hvilket holder Ham travlt beskæftiget. Så du skal ikke spilde Hans tid ved at gå udenom din mor eller fars hoved og bede Ham om noget, som de har sagt du ikke skulle have.

Ateister er mennesker som ikke tror på Gud. Jeg tror ikke der er nogen i Chula Vista. I hvert tilfælde kommer der ikke nogen i vores kirke.

Jesus er Guds Søn. Han plejede at gøre alt det hårde arbejde, som at gå på vandet og udføre mirakler og prøve at undervise mennesker som ikke ønskede at lære om Gus. Til sidst blev de trætte af at Han prædikede for dem og de korsfæstede Ham. Men Han var god og rar ligesom Hans Fader og Han fortalte sin Fader at de ikke vidste hvad de gjorde og bad Ham om at tilgive dem; Gud sagde OK.

Hans Far (Gud) satte pris på alt Han havde gjort og alt Hans hårde arbejde på jorden, så Han fortalte Ham, at Han ikke behøvede at gå på vejen mere. Han kunne blive i Himlen. Så det gjorde Han. Nu hjælper Han sin Fader med at lytte til bønner og se ting som er vigtigt for Gud at tage sig af og hvilke Han selv kan tage sig af uden at forstyrre Gud. Som en sekretær, bare mere vigtig. Du kan bede når som helst du ønsker det, og du er sikker på at de vil hjælpe dig. De har udarbejdet det sådan at én af dem er til rådighed hele tiden.

Du skulle altid gå i kirke om Søndagen fordi det gør Gud glad, og hvis der er nogen du ønsker at glæde er det Gud.

Spring ikke kirken over eller gør noget du synes vil være mere sjovt, som at tage til stranden. Det er forkert ~ og for resten kommer solen ikke frem ude ved stranden før middag alligevel.

Hvis du ikke tror på Gud, foruden at være ateist, vil du blive meget ensom, for dine forældre kan ikke gå med dig alle vegne, som på lejr, men Gud kan. Det er godt at vide at Han er ved dig, når du er bage for mørket eller når du ikke kan svømme, og du bliver smidt i virkelig dybt vand af store børn. Men... du skule ikke altid tænke på hvad Gud kan gøre for dig. Jeg tænker at Gud satte mig her, og Han kan tage mig tilbage når som helst som det passer Ham. Og... det er derfor jeg tror på Gud.”