MORSDAG

 

 

Medbring 4 kuverter og læg dem på bordet. På kuverternes forside er der billeder af kendte personer med deres mødre. Det betyder ikke så meget hvem det er, det er for syns skyld. Du kan evt. brug:

  1. David O McKay med sin mor
  2. Elisabeth med Johannes Døberen
  3. Maria med det lille Jesus barn
  4. Adam og Eva
Lad 4 børn komme frem og trække kuverterne en efter en og se hvad der er indeni. Indeni i kuverterne er der flg. billeder:
  1. Et billede af Maria og Johannes dem elskede ved Golgata: Når denne kuvert bliver valgt vil jeg fortælle om at Jesus vidste han skulle dø. Han elskede sin mor så højt at han satte Johannes til at passe på hende. SE JOHN. 19: 25-27. Indeni er der også en sang, som vi så synger. Sang: ”Kære mor jeg elsker dig.”
  2. Personlig oplevelse. Et billede af dig og din mor. En beretning om noget I har foretaget jer. Sang: ”Vi vil synge af glæde.”
  3. Ord strips: Ruth, No'omi, Elimelek, , Maklon , Kiljon, Orpa, Boaz, Judæa, Moab. Ved hjælp af disse ord -strimler, fortæller jeg den vidunderlige beretning om Naomi og Ruths dybe kærlighed til deres svigermor. Ruth 1:16,17; 2:11. Sang: ”Som jeg har elsket”
  4. Medbring H.C. Andersens historie: En Moder. Sang: ”Fortæl en historie om Jesus”