Missionær p-day tagfat

Har du nogensinde overvejet at lave en Missiær-P-dag tagfat?

P står for preparation, som på dansk betyder forberedelse.

Prøv nogle aktiviteter som disse:

  • Find sokken tagfat (hav en bunke sokker hvori kun den ene sok ligger. I den anden ende af aktivitetssalen, ligger en tilsvarende bunke. Et holdmedlem vælger en sok, løber ned til den anden ene, og finder den anden sok. Løber tilbage, rører den næste i linien på skuldren, og dette holdmedlem løber derpå hen og vælger en sok, og aktiviteten gentager sig.)
  • Indkøbs tagfat (lav en liste over ting man typisk køber. I den anden ene af aktivitetssalen står disse ting. Giv holdet indkøbslisten. Holdet skiftes til at løbe ned i den anden ene og hente en ting)
  • Gør rent tagfat (lav en liste over ting man typisk bruger til at gøre rent med. I den anden ene af aktivitetssalen står disse ting. Giv holdet listen. Holdet skiftes til at løbe ned i den anden ene og hente en ting)
  • Brevskrivnings tagfat( (lav en liste over ting man kan bruge når man besvarer et brev. Dette kan f.eks være: klistermærker, frimærker, citater, blyanter, papir, kuverter o.s.v.) I den anden ene af aktivitetssalen står disse ting. Giv holdet listen. Holdet skiftes til at løbe ned i den anden ene og hente en ting)

Vaske op tagfat (lav en liste over ting man bruger når man vasker op. I den anden ene af aktivitetssalen står disse ting. Giv holdet listen. Holdet skiftes til at løbe ned i den anden ene og hente en ting)